Kitap Çevirmenleriyle Dayanışma Gecesi

Kitap Çevirmenleriyle Dayanışma Gecesi

Kitap Çevirmenleri Meslek Birliği (Çevbir) olarak 27 Ekim Pazartesi gecesi Osmanbey’deki La Bella Çok Amaçlı Toplantı Salonunda müzik esliğinde bir yemek organize ettik. Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'na (BGST) bağlı, içinde Kardeş Türküler'den müzisyenlerin de yer aldığı Kef Kef grubu ve Mısırlı Ahmet Galata Ritimhanesi üyelerinden bir grup da bizlerle birlikte olacaklar.
500 kişilik geniş ve ferah bir salonda, güzel müzikler esliğinde mükellef bir yemek yemek, sohbet etmek ve asıl önemlisi, ciddi mali sıkıntılar içinde kitap çevirmenlerinin sorunlarına çözümler bulmaya çalışan meslek birliğimize katkıda bulunmak, kitap çevirmenleriyle dayanışmak isteyen herkes geceye katılabilir.
Salona giriş davetiyeyle, davetiye ücreti 50 Ytl’dir. Bayram tatilinden sonraki haftadan itibaren İstanbul’daki herkes, istediği kadar davetiyeyi Anadolu yakasında Çevbir ofisine (Moda Cad. Özgür Han No. 46 K. 5 Büro 503, Tel. 0 216 337 16 99), Avrupa yakasında da Metis yayınlarına (İpek Sok. No. 5 Beyoğlu Tel. 0 212 245 45 09) uğrayarak satın alabilir. Uğrama şansı olmayanlar ya da biletini bir an önce almak isteyenler de Çevbir’in banka hesaplarından birine (İş Bankası Şaşkınbakkal: 1066-462343. Garanti Erenköy:150-6298359) almak istedikleri kadar davetiyenin parasını yatırabilirler.
Ancak bunu tercih edenlerin havalenin açıklama bölümüne Davetiye Ücreti yazmalarını ve saymanımız Mehmet Moralı’ya
galakto.m@gmail.com
bir e-posta atarak isimlerini ve kaç kişilik davetiye ücretini yatırdıklarını bildirmelerini önemle rica ederiz. Bu arkadaşlarımızın davetiyeleri kendilerine o gece salonun kapısında takdim edilecektir.
Geceye kesinlikle katılamayacak olsalar da sırf Çevbir’e katkıda bulunmak adına davetiye almak isteyenler de olabilir, onların da bu durumu yine ayrı adrese bildirmelerini rica ediyoruz, çünkü salon isletmecisine geceden birkaç gün önce yaklaşık da olsa bir sayı bildirmemiz gerekiyor. Ayrıca geceye katılacak olanlar arasındaki vejetaryenler de adlarını bildirirlerse, kendileri için menüdeki ızgara et yerine bir sebze yemeği verilmesini temin edebiliyoruz.
Türkçeden aşina olduğumuz şarkıları orijinal dillerinde söyleyecek olan Kef Kef’in ezgileri ve Mısırlı Ahmet grubunun ritimleriyle daha da güzelleşecek olan dayanışma gecemizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla!

Tarih: 27 Ekim 2008 Pazartesi
Saat: 20.00-24.00

Yer: La Bella Çok Amaçlı Toplantı Salonu Rumeli Cad. No. 142 Osmanbey/Sisli (Osmanbey Metrosu Türk Telekom Çıkışının hemen sağındaki caddede, sağ taraftaki son blokta)
Ücret: 50 Ytl

Hiç yorum yok: